سخنی از بزرگان...

انتقال حرارت طبیعی از آلژینات سدیم (SA) جریان سیال نانو غیر نیوتنی بین دو صفحه صاف و عمودی با استفاده از روش های تحلیلی و عددی

مدیر ارشد رایشمند

Natural convection of sodium alginate (SA) non-Newtonian nanofluid flow between two vertical flat plates by analytical and numerical methods

این مقاله کاربرد ریاضی در سایر علوم است که توسط دو شخص با نام های حاتمی از دانشگاه اسفراین و گنجی از دانشگاه بابل در ژورنال Elsevier در سال 2013 به چاپ رسیده است. 


این مقاله مفید توسط آقای نیما علیرضازاده در صفحه همکاری با رایشمند ارسال شده است. بدین وسیله از فعالیت های ایشان در رایشمند تقدیر و تشکر می نماییم.


چکیده مقاله:

In this paper, natural convection of a non-Newtonian nanofluid flow between two vertical
flat plates is investigated analytically and numerically. Sodium alginate (SA) is considered
as the base non-Newtonian fluid, and then copper (Cu) and silver (Ag) as nanoparticles are
added to it. The effective thermal conductivity and viscosity of nanofluid are calculated by
Maxwel-Garnetts (MG) and Brinkman models, respectively. Least Square Method (LSM),
Differential Transformation Method (DTM) and fourth-order Runge-–Kutta numerical
method (NUM) are used to solve the present problem. The influence of the some physical
parameters such as nanofluid volume friction on non-dimensional velocity and temperature profiles is considered. The results show that Cu as nanoparticles makes larger velocity
and temperature values for nanofluid compared to Ag. 

پرینت
3001 رتبه بندی این مطلب:
4.0
نوعمقاله
رشتهریاضی
مقطعکارشناسی ارشد و دکترا
گرایشآنالیز عددی
زبانانگلیسی
نوع کاربردغیردرسی
نویسندهM. Hatami and D.D. Ganji
سال انتشار2013
صفحه9
نام منبعمجله علمی رایشمند
لینک منبعhttps://rayeshmand.ir/Default.aspx?tabid=33&artmid=400&articleid=431&language=fa-IR

فایل ها برای دانلود

مدیر ارشد رایشمندمدیر ارشد رایشمند

سایر نوشته ها توسط مدیر ارشد رایشمند
تماس با نویسنده

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و محتوای شما را جمع‌آوری می‌کند تا بتوانیم نظرات درج شده در وب‌سایت را پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر خط‌مشی رازداری و شرایط استفاده< /a> که در آن اطلاعات بیشتری در مورد مکان، چگونگی و چرایی ذخیره داده های شما دریافت خواهید کرد.
افزودن نظر

ارتباط با نویسنده

x