شیرین کردن آب دریا مدیر ارشد رایشمند / دوشنبه, 23 اسفند,1395 / دستهها: مطالب جالب شیمی دنیای امروز ازبحران کم آبی، رنج میبرد، از طرفی حدود سه چهارم کره زمین را آب پوشانده است؛ به همین دلیل دولتها در سرتاسر دنیا در جستجوی روش کارآمدی برای تبدیل آب دریا به آب آشامیدنی هستند. یکی از بهترین فیلترهای تبدیل آب دریا به آب شیرین، لایههای گرافنی با ضخامت یک اتم هستند! لاکید مارتین متوجه شد که این فیلتر گرافنی میتواند میزان انرژی لازم برای فرآیند آب شیرین کنی را کاهش دهد. دابد پرفورن کسی بود که برای اولین بار، این فیلتر را برای تمیز کردن لکههای نفتی، ثبت اختراع کرد. اما شرکت تولید کننده دریافت که میتوان این فیلتر را برای اهداف دیگر هم استفاده کرد. از آنجایی که این فیلتر، تنها یک اتم ضخامت دارد، آب نمک از طریق آن و بدون فشار اضافی، جریان مییابد، زیرا حفرههای این فیلتر، تنها 100 نانومتر قطر دارند. این حفرهها بسیار کوچک هستند و بنابراین به ذرات نمک، اجازه عبور نمیدهند. فیلترهای گرافنی، مصرف انرژی را تا 20 درصد کاهش میدهند، با محیط زیست، سازگارترند و در مناطقی که الکتریسیته به اندازه آب، کمیاب است، مناسبترند. ورقی 10 بار قوی تر از فولاد آلکنها پرینت 1319 رتبه بندی این مطلب: 3.7 مدیر ارشد رایشمندمدیر ارشد رایشمند سایر نوشته ها توسط مدیر ارشد رایشمند تماس با نویسنده نوشتن یک نظر نام: لطفا نام خود را وارد نمایید. ایمیل: لطفا یک آدرس ایمیل وارد نمایید لطفا یک آدرس ایمیل معتبر وارد نمایید نظر: لطفا یک نظر وارد نمایید موافقم این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و محتوای شما را جمعآوری میکند تا بتوانیم نظرات درج شده در وبسایت را پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر خطمشی رازداری و شرایط استفاده< /a> که در آن اطلاعات بیشتری در مورد مکان، چگونگی و چرایی ذخیره داده های شما دریافت خواهید کرد. شما باید این قوانین را بخوانید و قبول کنید. افزودن نظر