سخنی از بزرگان...

شیرین کردن آب دریا

شیرین کردن آب دریا
مدیر ارشد رایشمند

دنیای امروز ازبحران کم آبی، رنج می‌برد، از طرفی حدود سه چهارم کره زمین را آب پوشانده است؛ به همین دلیل دولت‌ها در سرتاسر دنیا در جستجوی روش کارآمدی برای تبدیل آب دریا به آب آشامیدنی هستند. یکی از بهترین فیلترهای تبدیل آب دریا به آب شیرین، لایه‌های گرافنی با ضخامت یک اتم هستند! لاکید مارتین متوجه شد که این فیلتر گرافنی می‌تواند میزان انرژی لازم برای فرآیند آب شیرین کنی را کاهش دهد. دابد پرفورن کسی بود که برای اولین بار، این فیلتر را برای تمیز کردن لکه‌های نفتی، ثبت اختراع کرد. اما شرکت تولید کننده دریافت که می‌توان این فیلتر را برای اهداف دیگر هم استفاده کرد. از آنجایی که این فیلتر، تنها یک اتم ضخامت دارد، آب نمک از طریق آن و بدون فشار اضافی، جریان می‌یابد، زیرا حفره‌های این فیلتر، تنها 100 نانومتر قطر دارند. این حفره‌ها بسیار کوچک هستند و بنابراین به ذرات نمک، اجازه عبور نمی‌دهند. فیلترهای گرافنی، مصرف انرژی را تا 20 درصد کاهش می‌دهند، با محیط زیست، سازگارترند و در مناطقی که الکتریسیته به اندازه آب، کمیاب است، مناسب‌ترند.
چاپ
1241 رتبه بندی این مطلب:
3.7

مدیر ارشد رایشمندمدیر ارشد رایشمند

سایر نوشته ها توسط مدیر ارشد رایشمند
تماس با نویسنده

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و نظرات شما را جمع می کند تا بتوانیم نظرات شما را در وب سایت پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر، قوانین و مقررات و سوالات متداول ما را بررسی کنید، در آنجا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه و چگونگی ذخیره اطلاعات شما در اختیار شما قرار می دهیم.
افزودن نظر

انتخابگر پوسته

ارتباط با نویسنده

x