سخنی از بزرگان...

نحوه نوشتن پروپوزال

مدیر ارشد رایشمند
/ دسته‌ها: مشاوره تحصیلی

صرفنظر از اينكه شما پروپوزال را با چه هدفي مي نويسيد تمام پروپوزالها يك هدف بيشتر ندارند. يك پروپوزال بايد خلاصه اي از يك طرح تحقيقاتي باشد. خواننده بايد پس از مطالعه پروپوزال بداند شما قصد انجام چه تحقيقي را داريد و با چه هدفي و با چه روشي مي‌خواهيد آن را به انجام برسانيد.

اين خواننده مي تواند يك مشتري بالقوه باشد كه در نظر داريم تا نسبت به خدمات ومحصول ما آشنائی یافته ویا به ارتباط ،حمایت ویا مشارکت با شرکت ما ترغیب گردد، و يا مي تواند استاد شما در دانشگاه باشد. در هر پروپوزال يك طرح و یا راهکار براي برآورده ساختن يك نياز پيشنهاد مي گردد که دريافت كننده آن،موارد زير را در پروپوزال مد نظر گرفته و مورد ارزيابي قرار مي دهد:

موضوع مورد تحقيق چيست؟
چرا انجام تحقيق درباره اين موضوع لازم است؟
هدف از تحقيق چيست؟
سوالات و فرضيات ما درباره موضوع چيست؟
روش گردآوري اطلاعات چيست؟
چگونه اطلاعات گردآوري شده تفسير و تحليل مي شوند؟
به چه مقدار زمان و هزينه براي انجام تحقيق نياز است؟

در هنگام نوشتن يك پروپوزال علاوه بر موارد بالا بايد اطلاعات ديگري نيز در متن پروپوزال وجود داشته باشد. اما مهمترين بخش هر پروپوزال كه پيكره آن را تشكيل مي‌دهند همين مواردي است كه در بالا به آن اشاره شده است.

قبل از اينكه بخواهيم وارد مباحث مرتبط با پروپوزال شويم شايد بهتر باشد جايگاه پروپوزال را در يك طرح تحقيقاتي و يك پايان نامه دانشجويي بهتر بشناسيم.

يك پايان نامه به صورت استاندارد در اكثر رشته ها و در اكثر دانشگاه ها ۵ فصل دارد:

فصل اول: كليات تحقيق شامل مطالبي درباره مساله تحقيق و نحوه انجام تحقيق است. اين فصل همان پروپوزالي است كه به دانشگاه ارائه مي دهيد.

فصل دوم: ادبيات موضوع و پيشينه تحقيق:

در اين فصل شما بايد مطالبي علمي درباره موضوع انتخابي خود بنويسيد. به عنوان مثال اگر پايان نامه شما درباره مديريت استراتژيك است، در فصل دوم علاوه بر تعاريف محدودي از مديريت، بايد مديريت استراتژيك را از ديد صاحبنظران اين موضوع تعريف كرده و روشهاي پياده سازي و تعيين استراتژيها را در سازمان شرح دهيد. در ادامه لازم است روش مورد استفاده خود را به شكل كامل شرح داده و در انتها نيز تحقيقات مشابه داخلي و خارجي مرتبط با موضوع تحقيق خود را معرفي نماييد.

فصل سوم: روش تحقيق:

مهمترين مطالبي كه در اين فصل به آنها پرداخته مي‌شود عبارت است از: جامعه آماري، نمونه آماري، حجم نمونه، روش نمونه گيري، ابزار گردآوري اطلاعات، روايي و پايايي آن و شيوه تجزيه تحليل اطلاعات.

فصل چهارم: تجزيه و تحليل اطلاعات تحقيق:

در اين فصل شما با استفاده از آمار توصيفي و استنباطي اطلاعات گرد آوري شده را نمايش مي‌ دهيد. در اين بخش است كه فرضيات تحقيق آزمون و بررسي مي شوند. بسياري از دانشجويان كار آماري تحقيق خود را با استفاده از spss انجام مي دهند.

فصل پنجم: نتيجه گيري و پيشنهادات:

در اين بخش شما بايد خلاصه اي از فصل چهارم خود را به عنوان جمع بندي نتايج تحقيق مورد اشاره قرار دهيد. بعد از نوشتن اين بخش لازم است پيشنهادات به دست آمده از نتايج، محدوديتهاي تحقيق و پيشنهاد براي تحقيقات آتي را نيز به آن اضافه كنيد.

 

بيشترين مشكلاتي كه اكثر دانشجوها دارند را می توان دو دسته کرد:

نمی دانند چگونه موضوع را انتخاب کنند.
نمی دانند چگونه نوشتن را شروع کنند.

طبيعتا بايد از گروه اول شروع كنيم. انتخاب موضوع درست يكي از مهم ترين كارهاي نوشتن يك پايان نامه هست. شما با انتخاب موضوع در حقيقت وارد مسيري مي شويد كه راه بازگشت نداره و بايد تا انتها بريد. همه دانشجوها تمایل دارند كه موضوع كارشان یک کار بدیع و جديد و خيلي علمي و با پرستيژ باشد و به درد آينده كاری شان بخورد و چند مقاله از آن در بياید و .... الي آخر.

اولین چیزی که باید بدانید این است که نمی توانید همزمان به همه این ها فکرد کنید و مجبور هستید آن ها را اولویت بندی کنید. در واقع این کار مانند آن است که با یک بودجه محدود دنبال یک خانه گرانقیمت، در بهترین منطقه شهر، با زیربنای بزرگ و ترجیحا دارای امکاناتی مانند استخر، سونا و ... باشد. پس باید از همان ابتدای کار تکلیف تان را با خودتان مشخص کنید. اگر یک موضوع جدید و خوب می خواهید باید بدانید روزها و ماه های سختی در پیش خواهید داشت، روزهایی که در آن غیر از خودتان به کسی دیگر نمی توانید امیدوار باشید. در این مواقع اساتید راهنما و مشاوران معمولا پیدایشان نمی شود و یا اگر پیدایشان شود، دانش آن موضوع را ندارند و یا دوست ندارند به شما کمک کنند! پس با در نظر گرفتن همه این موارد موضوع رو انتخاب کنید. و زمانی این کار را انجام دهید که واقعا ارزشش را داشته باشد، بعنوان مثال رشته شما طوری نباشد که با نوشتن این مقاله هیچ ترفیعی در جایگاه تان، تاثیری در استخدام خوبتان و یا حداقل یک روزمه خوب داشته باشد. در این صورت به انتخاب موضوع بکر و دست نخورده فکر هم نکنید . مهم ترين چيز در اين مرحله این است که موضوعی که انتخاب می کنید در مورد آن علم کافی داشته باشید و به جوانب کار آشنا باشد. به شدت از انتخاب موضوعی که از آن چیزی نمی دانید بپرهیزید. حتی المقدور موضوعی را انتخاب نمایید که مربوط به حوزه کاری تان باشد (اگر شاغل هستید).

اگر نتوانستید و یا شاغل نیستید می توانید با توجه به دروسی که در دوره کارشناسی ارشد داشتید یک موضوع را انتخاب کنید. در این حالت باید این سوال را از خود بپرسید: من در دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به چه موضوعی بیش از همه علاقه داشتم؟ کدام درس را با رغبت بیشتری می خواندم؟ جواب این سوال مشخص می کند که در چه حوزه ای باید کار کنید. وقتی حوزه مشخص شد باید مشخص کنید که چه موضوعاتی از آن برای انتخاب مناسب هستند. برای پیدا کردن یک دید مناسب بهترین روش مراجعه به سایت اطلاعات پایان نامه هاست. در این سایت با جستجوی موضوعی که انتخاب کرده اید می توانید پایان نامه های کارشده در برخی دانشگاه ها را بیابید. بدین صورت یک دید کلی از مساله پیدا می کنید که چه کارهایی قبلا انجام شده و موضوع تکراری انتخاب نمی کنید و همچنین می توانید با کم و زیاد کردن موضوعات انتخاب شده یک موضوع دقیق تر انتخاب کنید

اگر به هر دلیلی تصمیم دارید نوشتن پروپوزال را به شخص دیگر بسپارید حتما موضوع را خودتان بصورت دقیق مشخص کنید و یا اینکه به ایشان بگویید موضوع تان باید در مورد یک مطلب خاص باشد. چرا که اگر این کار را انجام ندهید احتمال اینکه یک موضوع تکراری را برای شما انتخاب کنید خیلی زیاد است.

انتخاب موضوع مناسب: گاهی دیده می شود که دانشجویان موضوعی برمی گزینند مانند " بررسی رفتار مصرف کننده در بازار". با این که این موضوع می تواند زمینه کاری را تا حدودی مشخص کند ولی نمی توان آن را یک موضوع خوب قلمداد کرد. موضوع جمله ای کامل است که نه یک کلمه زیاد دارد و نه یک کلمه کم دارد. تک تک کلمات موضوع باید دارای معنی باشند و بی دلیل اضافه نشده باشند. خواننده و استاتید باید بتوانند با نگاه به موضوع کلیت کاری که می خواهید انجام دهید را بدست آوردند. لذا از این به بعد منظور من از موضوع پروپوزال "موضوع" به معنای اشاره شده در بالا می باشد.

برای اطمینان از غیرتکراری بودن موضوع علاوه بر سایتی که اشاره شد سری هم به کتابخانه دانشگاه تان بزنید حتما!. در هر صورت چیزی بدتر از آن نیست که بعد از کلی کنکاش و تحقیق به شما اعلام کنند که کارتان تکراری است. در این صورت کار شما سخت می شود و اکثر موضوعاتی که خودتان انتخاب می کنید قبلا توسط افراد دیگر کار شده است. اینجاست که هنرتان را باید بعنوان یک دانشجو و محقق به کار برده و با کم و زیاد کردن موضوع به یک موضوع جدید برسید. برای مثال موضوع "رفتار مصرف کننده" بارها توسط افراد کار شده است و شما باید بتوانید از یک زاویه دیگر به این موضوع پرداخته و عنوان مناسبی برگزینید. چون ممکن است رشته همه خوانندگان این مطلب ریاضی نباشد پس نمی توان یک مثال جامع زد، هر دانشجویی با توجه به رشته خودش باید قادر باشد این انتخاب را انجام دهد. کلید کار جستجوی کامپیوتری در مقالات است که با این کار می توانید موضوع مناسبی برگزینید. لزوما انگلیسی جستجو نکنید چون به فضل الهی مقالات فارسی زیادی در اینترنت پیدا می شوند. بهترین کار این است که مقاله ای پیدا کنید که بتواند به شما یک زاویه دید مناسب نسبت به موضوع بدهد. دانشجویانی که حوصله! یا زمان کافی ندارند می توانند یک موضوع غیرتکراری پیدا کرده و همان را بعنوان موضوع مقاله انتخاب کنند. بالاخره انتخاب موضوع مناسب کاری مهم است.

حال فرض می کنیم که موضوع مناسبی انتخاب شده است. اولین مرحله ارائه شفاهی و یا کتبی (ترجیحا شفاهی) این موضوع به استاد راهنما می باشد. این کار فواید زیادی می تواند برای شما داشته باشد. ممکن است با نظر استاد راهنما کار دقیق تر و بهتر پیش برود و مشکلاتی که در جلسه دفاع پیش خواهد آمد از هم اکنون مرتفع شوند. و مهم ترین سود آن رهایی از دوباره کاری است! چرا که خیلی پیش آمده دانشجویی بعد از انتخاب موضوع و نشان دادن آن به استاد راهنما، با مخالفت استاد راهنما مواجه گشته و مجبور به عوض کردن موضوع شده است. اگر استادی با یک موضوع موافقت اولیه نماید بعید به نظر می رسد که بعدها نظر به عوض شدن موضوع دهد

بعد از تائید موضوع توسط استاد لازم است نوشتن پروپوزال را آغاز کنید. هر دانشگاهی فرمت خاص خود را دارد که می توانید آن را از آموزش دریافت کنید و یا از سایت دانشگاه دانلود نمایید، تا بدانید چه قسمت هایی باید پر نمایید. صرفنظر از دانشگاهی که در آن قرار دارید هر پروپوزالی بیان مساله تخقیق را دارند. بیان مساله تحقیق مهم ترین قسمت یک پروپوزال می باشد. شما باید در این بخش بصورت خیلی منظم و سیستماتیک بیان کنید که قصد انجام چه کاری را دارید. و انجام این تحقیق چه لزومی دارد. معمولا بیان مساله تحقیق باید از کل به جزء نوشته شود و شما با ارائه کلیاتی از موضوع مورد نظر شروع کرده و به موضوع اصلی بپردازید. معمولا در بیان مساله تعریف مختصری از موضوع تحقیق ارائه می شود (به همراه رفرنس و حداقل دو تعریف) و شما بیان می کنید که در گذشته در این زمینه چه کارهایی انجام شده و به چه جنبه هایی از این موضوع پرداخته نشده و شما قرار است چه کارهایی را انجام دهید.

در بیان مساله تحقیق باید یک روند منظم را در پیش بگیرید. از امروزه مقوله X چگونه است! می توانید شروع کنید و بگویید که مقوله X چه معنایی دارد و معمولا باید به آن موضوع چگونه نگاه شود و شما تصمیم دارید که از چه روندی استفاده کنید. دقت داشته باشید که قرار نیست در بیان مساله تحقیق روش اجرای تحقیق را بنویسید بلکه بصورت خیلی مختصر و خلاصه اشاره می کنید که در پی انجام چه کاری هستید. از کپی کردن متن کتاب های درسی در بیان مساله خودداری کنید. بیان مساله تحقیق لازم نیست خیلی طولانی باشد ولی خیلی کوتاه هم نباشد. منطقی ترین حالت در بیان مساله این است که شما با فونت 14 بین 20 تا 50 خط بیان مساله تحقیق داشته باشید. دقت داشته باشید که اکثر پاراگراف های مهم در بیان مساله باید رفرنس داده شوند. (ترجیحا رفرنس های انگلیسی). هر گونه اشاره به آمار و اطلاعات دیگر باید با رفرنس همراه باشند. نحوه رفرنس دهی ها متفاوت هستند که به آنها نیز اشاره می کنیم.

در برخی از فرمت ها ضرورت انجام تحقیق از بیان مساله تحقیق جدا می شود و باید بصورت جداگانه نوشته شود.

دانشجویان گرامی: با توجه به طولانی شدن مطلب در زیر چکیده و خلاصه ای از مطلب را قرار می دهیم.

برای نوشتن یک طرح پايان نامه، معمولاً فرم های از پیش تهیه شده ای وجود دارد که دانشجو باید آن را پر کند. پروپوزال يا طرح پایان نامه باید زیر نظر استاد راهنما تدوین شود. با توجه به این که فرم های پروپوزال بخش های یکسان و مشابه فراوانی دارند، توضیحات لازم برای پر کردن هربخش ارایه مي شود. دانشجو بايد فرم طرح پايان نامه يا پروپوزال را تكميل نمايد(پيش نويس) و پس از رویت و هماهنگی با استاد راهنما آن را نهايي نمايد. دقت کنید که برای تدوین فرم پروپوزال نباید بخش هاي اساسي مربوط به تحقيق خالی بماند.
بخش هاي مشترك در فرم هاي طرح پايان نامه هاي دانشگاهي كه حتماً بايد پر شوند و توضيحات آن در ادامه ارايه مي شود.
1. معرفي طرح پايان نامه: نوشتن عنوان پايان نامه به فارسي و انگليسي، رشته و مقطع تحصيلي دانشجو.
2. معرفي دانشجو، اساتيد راهنما و مشاور: نوشتن مشخصات فردي دانشجو، اساتيد راهنما و مشاور.
3. اطلاعات مربوط به پايان نامه: نوشتن زبان پايان نامه(فارسي يا غيرفارسي)، نوع پژوهش از نظر هدف (توضيح در انتخاب روش تحقيق همين فصل)، تعدادواحدپايان نامه و پرسش اصلي تحقيق.
4. بيان مساله: همان طور که در بالا بصورت مفصل بحث شد: در اين بخش بايد ابعاد و حدود مساله را مشخص كرد و مساله را به طور دقيق معرفي نمود. دانشجو، جنبه هاي مجهول، مبهم و متغيرهاي مربوط به پرسش هاي تحقيق و منظور تحقيق را بيان مي كند. بيان مساله تشريح مشكلات و تعارضاتي است كه در ذهن دانشجو يك پرسش يا سوال اساسي را ايجاد كرده است. در واقع با مرور منطقي دلايل پديدآيي سوالات، در پايان پرسش يا پرسش هاي اصلي تحقيق مطرح مي شود. يكي از مهم ترين مراحل در انجام تحقيق، طرح يك سوال يا پرسش خوب است. پژوهش با سوال شروع و با اقدامات سازمان يافته به جواب منتهي مي شود. محل مناسب براي توضيح دلايل شكل گيري و معرفي اين سوال، بخش بيان مساله است. در بيان مساله بايد به عملي بودن آن توجه شود. مساله بايد اهميت و ارزش كافي براي سرمايه گذاري داشته باشد و بتواند هيات تصميم گيرنده را متقاعد نمايد كه يا در زمينه موردنظر اطلاعاتي وجود ندارد؛ يا اطلاعات اندكي وجود دارد؛ يا اطلاعات موجود اشتباه است؛ و يا چيزهاي جديدي را بر پيكره شناخت موجود خواهد افزود. براي اين منظور در تدوين بيان مساله بايد به يافته ها و اموري استنادكنيد كه مساله هاي برجسته اي را به ميان مي كشند. در بيان مساله بايد بر اساس مستندات و دلايل نشان دهيم كه مساله اي وجود دارد.
5. سوابق مربوط: بيان مختصر سابقه از تحقيقات انجام شده درباره موضوع و نتايج به دست آمده در داخل و خارج از كشور و نظريه هاي علمي موجود درباره موضوع تحقيق مي باشد. در اين بخش بهتر است كه 5 تحقيق جديد فارسي و 5 تحقيق جديد انگليسي در فاصله ده سال گذشته با ذكر منبع و قالبي به شكل : "نام محقق، سال، عنوان، روش نمونه گيري، آزمودني و نتيجه" اقدام گردد.
6. بخش فرضيه ها: فرضيه پاسخي فرضي به مسأله يا پرسش هاي پژوهش است. فرضيه يك پيشنهاد يا پيش بيني منطقي است كه پس از آزمایش و بررسی رد یا قبول مي شود. فرضیه هایی که در تحقیق بیان می شوند باید مانند اهداف مطالعه به طور دقیق، واضح و کامل و با استفاده از واژه های قابل اندازه گیری بیان شوند. كاربرد فرضيه صفر براي آن است كه دانشجو يك پاسخ احتمالي به عنوان شكل مخالف پاسخ خود يا فرضيه صفر را آزمون كند و در اين حالت، دانشجو اعلام مي كند كه فرض صفر رد شده و فرض مقابل آن پذيرفته است.
7. بخش اهداف تحقيق: هدف كلي هر تحقيق همان عنوان منتخب خواهد بود و اهداف ويژه يا اختصاصي، موارد جزيي شده اي است كه محقق را به هدف كلي مي رساند. در هريك از انواع پژوهش ها، اهداف خاصي دنبال مي شود كه آنها بر شكل گيري و چگونگي بيان مساله تاثير مي گذارد و از آن تاثير مي پذيرد. يكي از عوامل موثر بر تعيين هدف پژوهش اين است كه دانشجو با خود بيانديشد كه پس از پايان پژوهش راجع به چه چيزي گزارش خواهد داد.
8. بخش اهميت و ضرورت تحقيق: اين بخش را مي توان در دو محور اهداف كاربردي و ضرورت هاي خاص انجام تحقيق پاسخ داد. در محور اهداف كاربردي بايد نوشت كه نتايج به دست آمده چه كاربردي خواهد داشت. در محور ضرورت هاي خاص انجام تحقيق بايد با بيان تناقض هاو مشكلات به كمك منابع علمي به لزوم تحقيق و كاربردهاي آن اشاره كرد. براي بيان اهميت و ضرورت تحقيق، بايد به دلايل انجام پژوهش در رابطه با مساله مطرح شده اشاره كنيم. همانطور كه در بيان مساله اشاره شد، بايد با استدلال منطقي و در ادامه مساله اي كه مطرح شده، به ضروت اجراي تحقيق و امكان استفاده كاربران احتمالي آن بپردازيم.
9. بخش روش تحقيق: در اينجا بايد به روش تحقيق، جامعه، نمونه و متغيرهاي تحقيق اشاره شود.
10. بخش روش گردآوري اطلاعات: در اينجا بايد شيوه گردآوري اطلاعات بر اساس نوع روش تحقيق منتخب، توضيح داده شود. بر اين اساس شما مي توانيد به روش هاي ميداني، كتابخانه اي(اسنادي)، آزمايشگاهي يا ديگر روش ها اشاره كنيد.
11. بخش ابزارگردآوري اطلاعات: بايد مشخص كرد كه از كدام يك از ابزارهاي پرسشنامه، آزمون، مصاحبه، مشاهده و يا هرگونه سياهه احتمالي استفاده مي كنيد.
12. بخش روش تجزيه و تحليل اطلاعات: در اينجا بايد روش هاي آماري منتخب را معرفي كنيد.
13. جدول زمان بندي مراحل انجام تحقيق: در اين بخش، بايد در يك زمان بندي از تصويب تا دفاع نهايي را مشخص مي كند. اين دوره معمولاً براي پايان نامه هاي كارشناسي ارشد، 6ماهه و براي رساله هاي دكترا يكساله است.
14. بخش فهرست منابع ومآخذ (فارسی وغیر فارسی ) مورد استفاده در پایان نامه: در اینجا باید تنها منابعی نوشته شوند که در بیان مساله و سایر بخش های پروپوزال از آنها استفاده شده است. در این صورت منابع را مي توان با توجه به ملاحظات زير نوشت.
• ابتدا منابع فارسی و سپس منابع انگلیسی بر اساس حروف الفبا تنظیم می شوند.
• شماره و ردیف. نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده(سال انتشار). عنوان کتاب، مقاله، گزارش یا پایان نامه تحصیلی همراه با ذکر عنوان پایان نامه دوره کارشناسی ارشد یا رساله دکترا(این قسمت با حروف ایتالیک و سیاه حروفچینی شود)، نام ناشر، مجله، سمینار یا موسسه علمی که مقاله در آن چاپ شده و یا نام دانشگاهی که پایان نامه در آنجا ارایه گردیده است. شماره مجله یا شماره جلد کتاب. شماره صفحه هایی که مطلب مورد نظر از آنها استخراج شده است(در صورتی که کل منبع موردنظربه عنوان مرجع مورد استفاده قرار گرفته باشد، لزومی به ذکر شماره صفحه ها نیست).
• توجه شود که نام و نام خانوادگی با علامت ویرگول، سال با علامت پرانتز و سپس نقطه، عنوان با علامت نقطه، و انتشارات با شهر نشر و صفحه ها با علامت ویرگول از یکدیگر جدا شوند.
• در صورتی که منبع بیش از یک نفر نویسنده داشت، پس از نوشتن نام هر نویسنده(ابتدا نام خانوادگی بعدکاما و بعد نام) از علامت (؛) برای جداکردن نام ها استفاده می کنیم. اگرمنبع مورد استفاده تعداد نویسندگان زیادی داشت، لازم است اسامی تمامی آنها قید شود.
• در زمینه کتاب ها یا مقالاتی که به یک نویسنده تعلق دارند، رعایت ترتیب زمانی انتشار آنها ضرورت دارد. دراین حالت ابتدا مورد جدیدتر مطرح می شود.
• اگر کتاب ترجمه شده است، نام مترجم پس از نام کتاب به شکل مثال زیربیان شود : بست، جان دبلیو(1373). روش های تحقیق در علوم تربیتی و رفتاری. ترجمه حسن پاشاشریفی؛ نرگس طالقانی. تهران: انتشارات رشد، 23-27
• در صورتی که مقاله از اینترنت یا لوح فشرده انتخاب می شود، منبع نویسی به شکل زيرصورت گیرد: نام خانوادگی، نام نویسنده(سال نشر). عنوان مطلب، تاریخ دریافت، نشانی اینترنتی یا نام لوح فشرده. در مورد مقالاتی که از سایت های اینترنتی استفاده می شود، آدرس سایت به همراه دیگر اطلاعات مانند رفرنس های کتاب و مجله آورده شود.

تجربه نوشته پروپوزال خود را با ما در میان بگذارید.

پرینت
43787 رتبه بندی این مطلب:
3.8

مدیر ارشد رایشمندمدیر ارشد رایشمند

سایر نوشته ها توسط مدیر ارشد رایشمند
تماس با نویسنده
15
1
Avatar image

یاسر

مهمتریتن نکته در نوشتن اعتماد به نفه و اینکه شما توانایی نوشتن اون رو دارید

دومین قدم کمک گرفتن از افراد باتجربه در ارتباز با موضوع


8
3
Avatar image

سید محمد آذربرا

آقای یاسر ممنونم که تجربیاتت رو با ما به اشتراک گذاشتی


2
1
Avatar image

پالیزبان

سلام.

ممنون از اطلاعات مفیدتون. واقعا زیبا و روشن و درعین حال راهگشا.

موفق باشید.


7
5
Avatar image

مينا

سلام و خسته نباشيد من در نوشتن پروپوزال كارشناسي ارشد مشكل دارم. ممنون ميشم اگر در اين زمينه راهنماييم بفرماييد. "با سپاس فراوان "


14
3
Avatar image

علی فتحی

میشه یه نمونه پروپوزال در سایت قرار بدید.

ممنون از مقاله خوبتون


3
1
Avatar image

فهیمه

واقعا عالی بود سپاسگذارم.


1
3
Avatar image

سارا

سلام لطفا درنوشتن پروپوزال رشته طیور کمکم کنید باتشکرفراوان


1
1
Avatar image

Roya

با سلام

لطفا در مورد نوشتن proposal marketing راهنمایی بفرمایید.

با تشکر


1
1
Avatar image

سلام

ممنون اززحمتیکه کشیده اید


0
6
Avatar image

فاطمه

با سلام واحترام

میشه لطفا یه نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد واسم ایمیل بفرمایید.ا

گر مقدور باشه موضوع امنیت در شبکه های بی سیم یا Adhoc

بسیار ممنون وتشکر


2
4
Avatar image

پورحسن-غ

خیلی عالی بود ممنون

اگر مقدور شد یک نمونه پروپوزال مدیریت مالی به ایمیلم ارسال کنید .ممنون میشوم


3
3
Avatar image

عاطفه

سلام

من الان باید نصف پایان نامه م رو مینوشتم ولی حتی پروپزالم هم آماده نیست از دست این استادای راهنما که هیچ راهنمایی نمیکنند. خیلی مشکل دارم تو نوشتنش. ممنون میشم کمکم کنید و اگر امکانش بود یک نمونه پروپزال ارشد تو موضوعات بازار سهام به ایمیلم ارسال کنید.


0
1
Avatar image

mansour

ممنون.عالی بود


0
1
Avatar image

نازنین

خیلی خوب راهنمایی کردید ممنون

میشه یک پروپزال به ایمیلم ارسال کنید در مورد رشته مدیریت بازرگانی

لصفااااااااااااااااااا


1
1
Avatar image

صبریه حسینی

باسلام منم مثه نازنین عزیز از شما میخواهم لطفا یه نمونه پروپوزال رشته علوم سیاسی - اندیشه سیاسی دراسلام واسم ایمیل کنید. متشکرم


0
1
Avatar image

الیاس

منم یک پرپزال مدیریت بازرگانی می خوام واقعا با تمام وجود ممنونم


0
0
Avatar image

محمد

سلام عرض میکنم و ممنونم از اطلاعات خوبتون

یه لطفی بکنین راهنمایی کنین چه جوری نقشه منطقه رو جدا کنم و تو پروپوزال نشون بدم

متشکرم


0
0
Avatar image

عليرض

سلام عالي بود .لطفاّ يه نمونه از پوپوزال روانشناسي واسم ايميل کنيد .ممنووون


3
0
Avatar image

محمد علی

سلام

جالبه همه میگند خیلی عالی و مفید بعد هم میگند ی نمونه پروپوزال برامون بفرست خخخخ

یکی ام برا من بفرستید رو تلگرام @SayeyeZohor


0
0
Avatar image

sepide

خیلی عالی بود ممنون

اگر مقدور شد یک نمونه پروپوزال رشته مهندسی صنایع به ایمیلم ارسال کنید .ممنون میشوم


0
0
Avatar image

میثم

با سلام ممنون از سایت خوبتون لطفا یک نمونه پروپوزال مهندسی نرم افزار در صورت امکان در مورد شبکه های اجتماعی برام بفرستین.


2
0
Avatar image

زهرا

بی نهایت ممنون بخاطر مطالب مفید و کاربردیتون.


0
0
Avatar image

مینا

سلام ، میشه لطف کنین ی نمونه پروپزال در مورد رشته کامپیوتر بفرستین


0
0
Avatar image

علی

سلام خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون اگه امکانش باشه یک نمونه از نحوه ی نوشتن قسمت "سوابق مربوط" در پروپوزال رشته مکانیک برای ایمیلم بفرستین ممنونم


0
0
Avatar image

مجید

سلام.توضیحات کاملامفیدوراهنماکننده هستند.میشه لطف بفرماییدسوال اساسی مرتبط باموضوع پایان نامه ام طرح کنیدکه محوراساسی ومبنای مطالعه ام باشه وبعنوان کلیدی راهگشاکه بتونم براساس آن تحقیقم رادنبال کنم.متشکرم.


0
0
Avatar image

roya

عالی بود مطالبتون ولی من خیلی میترسم چون هیچ کمکی ندارم


0
0
Avatar image

فرزانه

سلام

در نوشتن پروپوزال راهنمایی میخام نمیدونم از کجاباید شروع کنم


1
0
Avatar image

شیرپاچا

ممنون ازمطالب زیبای تون میشه نمونه ازپروپوزال مدیر مسول روزنامه بایم متشکرم.


0
0
Avatar image

صفری

سلام ممنونم خوب بود و کمک کرد .امیدوارم موفق باشید.


0
0
Avatar image

امیرحسین؟

با سلام

میخاستم بدونم بلحاظ مقررات وزارت علوم و دانشگاه تهران ، نوشتن و تحویل پروپوزال بزبان انگلیسی بلامانع است؟


0
0
Avatar image

ناهیدرستمانه

سلام

ممنونم.در صورت امکان یک نمونه پروپوزال دکتری رشته مدیریت آموزشی برایم ایمیل فرمایید.

متشکرم


0
1
Avatar image

بیاتی

سلام. سپاس از اطلاعات مفیدتون. اگر یک نمونه پروپوزال پر شده هم در هر رشته ای به صلاحدید خودتون فرق نمیکنه بگذارید که همه با نمونه پر شده آشنا بشن عالیه.


0
0
Avatar image

adsima

با سلام

از سامانه تبلیغات پاپ آپ ادسیما مزاحمتون میشیم با توجه به ورودی گوگل و کیفیت مناسب بازدید وبسایت شما

ما بالاترین مبلغ را در بین سیستم های پاپ آپ به شما پیشنهاد میدهیم (به صورت کاملا تضمینی کافیست فقط چند ساعت نرخ ما را امتحان کنید)

مزایای سیستم ادسیما :

- بالاترین میزان پرداختی بابت پاپ آپ اول و دوم

- سیستم اختصاصی بابت شمارش آی پی

- تسویه حساب به صورت اتوماتیک و روزانه ( حتی هفتگی و ماهانه برای سایت های معتبر بعد از مدتی همکاری ) با سقف برداشت 5 هزار تومان

- امکان تنظیم تعداد پاپ آپ ها و نوع باز شدن غیر فعال کردن ایفریم

- گزارشات به صورت کاملا دقیق و حرفه ای و به صورت کاملا شفاف

- بدون هیچگونه تبلیغات ازار دهنده و همکاری با قوی ترین تبلیغ دهندگان ایرانی

در هنگام ثبت نام در سیستم مقدار بازدید خود را مشخص خواهید کرد و با توجه به مقدار بازدید نرخ های زیر را میتوانید دریافت کنید

کاربران طلایی :

پاپ آپ اول تا 150 ریال

پاپ آپ دوم تا 100 ریال

پاپ آپ سوم 80 ریال

کاربران ویژه :

پاپ اپ اول : 90 ریال

پاپ آپ دوم 80 ریال

پاپ آپ سوم 60 ریال

کاربر معمولی

پاپ آپ اول 60 ریال

پاپ آپ دوم 50 ریال

پاپ آپ سوم 30 ریال

a

ادسیما در کمتر از یک ماه از شروع فعالیت در بین 200 سایت برتر الکسا و در حال حاضر به دلیل پرداختی بالا و تبلیغات مناسب و غیر ازاردهنده و سیستمی شفاف با بیش از 20 سایت برتر

همکاری مینماید در صورتی که از روش تبلیغاتی پاپ آپ استفاده میکنید حتما برای چند ساعت هم که شده ادسیما را امتحان کنید و با خیال اسوده بیشترین درامد را داشته باشید

در صورتی که بازدید بالایی دارید پس از عضویت در سیستم پیام دهید تا کاربری شما به حالت ویژه و یا طلایی تغییر پیدا کند

لینک سایت :

https://adsima.net

لینک ثبت نام :

a

https://adsima.net/user/signup

ایمیل :

adsima2019@gmail.com


0
0
Avatar image

sara

سلام ممنون از اطلاعاتتون ممنون میشم یه نمونه پروپوزال برای رشته رواشناسی هم بفرستین،مقطع ارشد


0
0
Avatar image

مریم

با سلام.بسیار مفید بود لطفا نمونه پروپوزال در رشته رفتار حرکتی برایم ارسال کنید.ممنون

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و محتوای شما را جمع‌آوری می‌کند تا بتوانیم نظرات درج شده در وب‌سایت را پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر خط‌مشی رازداری و شرایط استفاده< /a> که در آن اطلاعات بیشتری در مورد مکان، چگونگی و چرایی ذخیره داده های شما دریافت خواهید کرد.
افزودن نظر

ارتباط با نویسنده

x