سخنی از بزرگان...

مخابرات هواپیمایی

مدیر ارشد رایشمند

کارشناسی

دیباچه:

کاردانی مخابرات هواپیما، بیشتر اپراتوری هواپیماست و فارغ‌التحصیلان این رشته، اطلاعات و توانایی لازم را برای مبادله پیام و اطلاعات هوانوردی،‌استفاده از سیستم‌های سوئیچینگ،‌ مدارهای رادیوتله‌تاپ، S.S.B، میکروویو و ماهواره بین دو مرکز هواپیمایی یا بین مرکز سوئیچینگ که در تهران است و فرودگاه شهرستان‌های مختلف به دست می‌آورند. تخصصی که در حد کاردانی است.
توانایی‌های لازم :
توانایی‌های لازم برای این رشته مانند رشته اویونیک هواپیما است.
موقعیت شغلی در ایران :
بازار کار فارغ‌التحصیلان مخابرات هواپیمایی، سازمان هواپیمایی کشوری است و بسیاری از آنها جذب این بازار می‌شوند.
درس‌های این رشته در طول تحصیل :
دروس اصلی و تخصصی:
مدارهای الکتریکی، الکترونیک، مدارهای منطقی، عوامل انسانی، سیستم عامل، اصول مخابرات، مقررات مخابرات، حقوق هواپیمایی، زبان تخصصی مخابرات هواپیمایی، مخابرات ماهواره CNS/ATM، هواشناسی و کدها، روبکس، داکیومنت‌های ایکائو، برنامه‌نویسیC ، سرویس‌ اطلاعات پرواز، سیستم‌های سوئیچینگ پیام، سیستم‌های کمک‌ ناوبری.
 
منبع: کتاب آشنایی با رشته های دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشورتالیف خانم فیروزه سودایی ونرم افزار سامان رشته ی سازمان سنجش

پرینت
2274 رتبه بندی این مطلب:
4.0

مدیر ارشد رایشمندمدیر ارشد رایشمند

سایر نوشته ها توسط مدیر ارشد رایشمند
تماس با نویسنده

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و محتوای شما را جمع‌آوری می‌کند تا بتوانیم نظرات درج شده در وب‌سایت را پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر خط‌مشی رازداری و شرایط استفاده< /a> که در آن اطلاعات بیشتری در مورد مکان، چگونگی و چرایی ذخیره داده های شما دریافت خواهید کرد.
افزودن نظر

ارتباط با نویسنده

x